Menuer
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Fotos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kort og Kontakt
Book et bord
Privatisering
Klik & Hent
DA
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
NO
Menuer
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Fotos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kort og Kontakt
Book et bord
Privatisering
Klik & Hent
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
NO
Fotos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Boudin noir, compote de pomme, crème de raifort.
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Ønsker du at kontakte os?
Udfyld formularen nedenfor!
Tak!
Vi har modtaget din besked. Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.
For enhver reservationanmodning, klik direkte på Book knappen.