Bürestubel
Menu's
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Foto's
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Pers
Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel
Privatisering
Afhaal
Vouchers
NL
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
EL
Menu's
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Foto's
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Pers
Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel
Privatisering
Afhaal
Vouchers
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
EL
Foto's
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Boudin noir, compote de pomme, crème de raifort.
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Bürestubel
Wilt u contact met ons opnemen?
Vul het onderstaande formulier in!
Dank u!
We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voor elke reserveringsaanvraag, klik direct op de Boek knop.