Menus
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Photos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Press
Etoile d'Alsace
Map and Contact
Book a table
Privatization
Click & Collect
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
NO
DA
Menus
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Photos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Press
Etoile d'Alsace
Map and Contact
Book a table
Privatization
Click & Collect
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
NO
DA
Photos
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Boudin noir, compote de pomme, crème de raifort.
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
You want to contact us ?
Fill in the form below!
In accordance with article L.223-2 of the French Consumer Code, consumers are reminded that they can exercise their right to register on the bloctel telephone anti-solicitation list: bloctel.gouv.fr
Thank you!
We have received your message. We will get back to you as soon as possible.
For any reservation request, click directly on the Book button.