Menyer
Les Entrées
Nos Spécialités Alsaciennes
Les Salades
Nos Tartes Flammées cuites au feu de bois (Uniquement le soir)
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kart og Kontakt
Bestill et bord
Privatisering
Klikk & Hent
Gavekort
NO
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
EL
Menyer
Les Entrées
Nos Spécialités Alsaciennes
Les Salades
Nos Tartes Flammées cuites au feu de bois (Uniquement le soir)
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kart og Kontakt
Bestill et bord
Privatisering
Klikk & Hent
Gavekort
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
EL
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Boudin noir, compote de pomme, crème de raifort.
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Ønsker du å kontakte oss?
Fyll ut skjemaet under!
In accordance with data protection regulations, you have the right to opt out of marketing communications. UK residents can register with the Telephone Preference Service at
tpsonline.org.uk
. US residents can register at
donotcall.gov
. For more information about how we process your data, please see our
privacy policy
.
Takk!
Vi har mottatt meldingen din. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.
For enhver reservasjonsforespørsel, klikk direkte på Reserver-knappen.