Menyer
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kart og Kontakt
Bestill et bord
Privatisering
Klikk & Hent
NO
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
DA
Menyer
Les Entrées
Les Salades
Nos Spécialités Alsaciennes
Nos Tartes Flammées pâte au levain minute cuitent feu de bois
Les Desserts
KIT TARTES FLAMMEES
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Presseartikler
Kart og Kontakt
Bestill et bord
Privatisering
Klikk & Hent
EN
ES
IT
DE
FR
PT
RU
CS
JA
ZH
NL
SV
EL
DA
Bilder
Le restaurant
De l'entrée au dessert
Boudin noir, compote de pomme, crème de raifort.
Noël au Bürestubel
Nos desserts gourmands
Journée Guide Pudlo
Ønsker du å kontakte oss?
Fyll ut skjemaet under!
In accordance with article L.223-2 of the French Consumer Code, consumers are reminded that they can exercise their right to register on the bloctel telephone anti-solicitation list: bloctel.gouv.fr
Takk!
Vi har mottatt meldingen din. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.
For enhver reservasjonsforespørsel, klikk direkte på Reserver-knappen.